Spoznanja duše v utrinkih časa

When

26 Sep    
18:00 - 19:30

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

S širjenjem znanja se poraja tudi vse večje število novih vprašanj. Ali obogateni z antropozofskimi spoznanji, ki so bila predstavljena v ciklusu predavanj Človek kot večdimenzionalno bitje v sezoni 2019/2020, čutite željo po poglabljanju teh spoznanj, sestavljanju vse bolj popolnega mozaika razumevanja stvarnosti in sebe?

Potem vas vabimo na nov ciklus predavanj Zorana Železnikarja z naslovom Spoznanja duše v utrinkih časa. Tokrat seznam tem posameznih predavanj ni vnaprej določen, temveč se bo predavatelj spontano usmerjal k temam, ki so v danem trenutku najbolj primerne aktualnim razmeram in interesu slušateljev. A ne skrbite – zelo zanimivo bo! Takšna praksa se je izkazala za zelo učinkovito.

Na prvem predavanju ciklusa z istim naslovom 26. septembra ob 18.00 bo uvodoma pojasnjeno, kaj se za naslovom ciklusa skriva – za kakšna spoznanja in kakšne utrinke časa gre? Ali so modrosti, prepričanja in duhovni cilji starih ljudstev in civilizacij v današnjem času še veljavni brez zadržkov?  Kateri stari duhovni napotki sodobnega človeka vodijo v zablodo in zakaj je temu tako? Kaj je tisto, kar bi moral človek dandanašnji postaviti v ospredje?

Prijazno vabljeni!

Prispevek 10€

Rezervacije in dodatne informacije na info@c-r.si ali 041 451 821