FORGOT YOUR DETAILS?

ALTERNATIVNE TERAPIJE

Nikola Tesla je rekel: "Vir večine bolezni je v duhu. Zato lahko duh ozdravi večino bolezni."

Smo trodimenzionalna bitja sestavljena iz telesa, uma in duha. Naša fizična telesa so sestavljena iz treh delov iz treh svetov: glave, prsnega koša ter iz prebavnega sistema in udov.

Vsak od teh delov opravlja svoje funkcije, vendar so medsebojno povezani in soodvisni. Zato ni nujno, da je vzrok težave tam, kjer se pojavlja, temveč je lahko drugje.

Večina težav je tako imenovanega duševnega izvora (poglejte spodaj reference). To bi pomenilo, da smo nekoč nekje (lahko v daljnem otroštvu) na naš sistem - dušo - naložili mentalno/čustvena bremena, ki jih sistem telesa, uma in duha ne zmore več tlačiti - vzdrževati v notranjosti. Razumevanje smisla bolezni ta je, da nam pomaga, da se teh bremen zavemo je prvi korak do zdravja. Opuščanje bremen in sprememba načina razmišljanja, občutenja, čutenja in delovanja, pa je drugi korak do zdravja. 

Ker se običajno proti boleznim borimo, namesto, da bi jih skušali razumeti, se tudi ta bremena ne morejo sprostiti in gremo skozi kalvarijo trpljenja in kroničnih bolezni (ko se stvari ponavljajo).

Na terapijah univerzalni duh ali zavest pomaga do harmonije in nas po potrebii vodi do vzroka problema - običajno do situacij ali okoliščin preteklosti. Ko te okoliščine spoznamo in razumemo, se "duševno" breme sprosti, kar omogoča notranjim in zunanjim silam ter imunskemu sistemu, da nas pozdravijo.

Nekaj referenc po problematikah:

Depresija

Moški okoli 40 let. Muči ga izgorelost in depresija, panični napadi strahu, nezmožnost normalnega delovnja in življenja. Po treh terapijah se stanje bistveno izboljša, antidepresivi niso več potrebni. Vzrok: Preobremenjenost uma, psihični pritiski, nezmožnost regeneracije.

Hernija in bolečine v križu

Športnik, precej časa boleč križ, občasno nezmožnost premikanja. Po slikanju zdravniki ugotovili dve herniji v križnem predelu. Predlagali so mu operacijo. Po eni terapiji bolečina izginila. Po nekaj letih sva se videla in pravi, da ima le občasno manjše bolečine, ki pa niso problematične. Pri terapiji ni bilo potrebno iskati vzroka. Problem se je rešil "sam po sebi".

 

Migrena

Zaradi hudih migren hodila vsaj 1x mesečno po infuzijo. Pri zadnji migreni ji zdravila niso več pomagala. Pri terapiji ugotovimo vzrok bolečin v glavi, ki izvira iz otroštva. Po odstranitvi psihičnega vzorca glavobol izgine. Sedaj je od tega že nekaj let. Napadov nima več, le včasih manjše bolečine, katerim pomaga že Lekadol.

Nezmožnost zanositve

Mladi par se že nekaj let trudi, da bi dobili otroka. Preiskave ne pokažejo nobenega vzroka. Odločita se, da naredita sklop treh terapij. Po terapijah ona zanosi in brez zapletov rodi zdravega otroka. Druga nosečnost je bila brez težav in pomoč ni bila potrebna. Vzrok: Preobremenjenost in visoka pričakovanja. Delna nepripravljenost staršev na otroka.

Okorelost tilnika

Moški toži, da ga že več let precej boli tilnik. Premiki glave so boleči in okorni. Po treh terapijah bolečina izgine. Gibljivost vratu se precej izboljša. Vzrok: Psihičen pritisk okolice-soseda zaradi spora.

Profesionalna kolesarka. Blokiran vrat, nezmožnost premikanja in kolesarjenja. Po dvourni terapiji odkrili psihični vzrok iz otroštva in problem vratu skoraj izginil.

Skolioza hrbtenice

Mlada punca, močne bolečine in zategnjenost hrbtnih mišic na eni strani.  Zelo opazna zvitost hrbtenice. Zdravniki so ji rekli, da bo potreben poseg, če se stanje še malenkost poslabša.  Po dveh terapijah nima več bolečin. Zatrdele mišice popustile. Sedaj živi normalno. Vzrok: Psihična težava izpred dveh let – ozaveščena in odpravljena pri terapiji.

Strahovi

Strah pred šolo: Učenka osnovne šole ima precej strahov pred šolo oziroma pred matematiko in učiteljem, Po terapiji se strahovi pomirijo. Ni bilo potrebno iskati vzroka.

Strah pred nastopanjem: Ženska na odgovornem položaju trpi zaradi strahov pred javnim nastopanjem. Po terapiji bistveno manj težav. Nismo iskali vzroka.

Ugriz klopa

Žensko v srednjih letih ima nekaj dni po ugrizu klopa rdeč in boleč kolobar okoli mesta vgriza. Pri zdravniku ni bila, prosi za terapijo. Nekaj ur po terapiji kolobar in bolečina izgineta. Stanje se normalizira.

Visok holesterol

Ženska v pokoju ima vrednost holesterola okoli 15. Zdravnik predpisali močne tablete, ki pa jih pacient zaradi stranskih učinkov ni hotel jemati. Po dveh terapijah holesterol padel na normalno vrednost 7.  Zdravnik je glede na izvid tablete ukinil. Vzrok: Lastni psihični pritisk  – ozaveščen in odpravljen pri terapiji.

 

TOP