FORGOT YOUR DETAILS?

PROMOCIJA ZDRAVJA

Podpora vodstvu, podjetju in zaposlenim

Za vodstvo, podjetje in zaposlene

Stran je v pripravi...

Vsako Podjetje ima poleg fizične oblike tudi energijsko strukturo, od katere je odvisno delovanje podjetja in počutje zaposlenih.

Za Podjetnike, managerje, direktorje in druge, ki imajo upravljalne ali vodilne funkcije...

Za vse, ki so odprtega duha, in slutijo, da so aktualni dogodki in spremembe, ki se v ozadju dogajajo več, kot le osebna, gospodarska ali družbena kriza.

Smo v polnem teku globljih sprememb zavesti, kot so sprememba vrednot, odnosov, družbene ureditve in življenja kot takega. Prehajamo iz sistema nadzora, kontrole in moči v obdobje sprejemanja in razumevanja. Prehajamo v področje srca in ljubezni. Iz osebnih interesov (JAZ) v skupne interese (MI), v povezovanje.

Če ste se znašli v trpljenju, nemiru, nezadovoljstvu... Če vam vajeti uhajajo iz rok, ali če bi želeli le spoznati lahkotnejše poti bivanja in poslovanja, smo za vas pravi naslov.

Podjetje je več kot le subjekt z imenom, sredstvi in resursi s katerimi upravlja. Podjetje je energijska tvorba, je "živ organizem", ki potrebuje potrebno pozornost in podporo tako lastnikov, kot vodstva in zaposlenih.

IZJAVE UDELEŽENCEV:

Posredujem vam nekaj vtisov naših udeleženk:

»Center Revitalizacije Nova Gorica nam je ponudil odlično možnost sprostitve mišic, ki so zaradi narave našega dela velikokrat zakrčene. Prav tako pa so pripravili vodeno meditacijo, ki je sprostila tudi našega duha, ki prav v teh časih potrebuje malo predaha. Bilo nam je v veselje!«

»Navdušila me je vaša ponudba – skrb za celostno zdravje, tako za telo kot tudi dušo!«

»Zahvala za izveden program v prijetnem vzdušju. Program je bil koristen za vsakega izmed nas, saj je naslavljal problematiko dolgotrajnega sedenja (neaktivnosti) ter stresa in psihičnih obremenitev, kar sta verjetno dve najpomembnejši tveganji pri našem delu.«

Hvala še enkrat in srečno,

Urška
svetovalec generalnega direktorja

Vsak z veseljem da "več od sebe" , če je sproščen in se dobro počuti. Preizkušene vadbe, sproščanja in drugi načini, s pomočjo katerih dosežemo preko zaposlenih boljšo učinkovitost in uspeh podjetja.

E-Vadba na delovnem mestu na daljavo.  On-line, 15 minutna vadba, ki ji sledimo "v živo" preko monitorja. Primerne vaje za odpravo posledic sedenja. Dvigovanje razpoloženja in energije, kratko sproščanje.

E-Sproščanje na delovnem mestu na daljavo. On-line, 15 minutno sproščanje, ki mu sledimo "v živo" preko monitorja in slušalk. Primerne različne tehnike umirjanja uma, sprostitev fizičnih in psihičnih napetosti, povečanje cirkulacije in občutenja prisotnosti,  povečanje koncentracije, kreativnosti in razpoloženja.

 

Različen delavnice in predavanja za dvig psihofizičnih sposobnosti in razumevanje delovanja tako telesa, kot uma in duha. Postanemo bolj razumevajoči in lažje shajamo s samim sabo in okoljem. Povečata se notranji mir in radost do življenja. Čas se umiri.

  • Razumevanje delovanja uma in čustev, medosebni odnosi, čustvena inteligenca, pomen trenutka.
  • Preobremenjenost, stres in izgorelost lahko obvladujemo
  • Obvladovanje stresa, depresije, bolečine in strahu

 

Prehranska in druga dopolnila nam lahko prihranijo marsikatero tegobo in nam lahko pomagajo tudi pri kroničnih ali drugih težjih stanjih Izvor vzroka je velikokrat drugje, kot nam kažejo simptomi.

Eden-shop - alternativna pot do zdravja

TOP