FORGOT YOUR DETAILS?

PROMOCIJA ZDRAVJA

Podpora vodstvu, podjetju in zaposlenim

Za vodstvo, podjetje in zaposlene

Stran je v pripravi...

Vsako Podjetje ima poleg fizične oblike tudi energijsko strukturo, od katere je odvisno delovanje podjetja in počutje zaposlenih.

Za Podjetnike, managerje, direktorje in druge, ki imajo upravljalne ali vodilne funkcije...

Za vse, ki so odprtega duha, in slutijo, da so aktualni dogodki in spremembe, ki se v ozadju dogajajo več, kot le osebna, gospodarska ali družbena kriza.

Smo v polnem teku globljih sprememb zavesti, kot so sprememba vrednot, odnosov, družbene ureditve in življenja kot takega. Prehajamo iz sistema nadzora, kontrole in moči v obdobje sprejemanja in razumevanja. Prehajamo v področje srca in ljubezni. Iz osebnih interesov (JAZ) v skupne interese (MI).

Da bi pluli s tokom, bo potrebna sprememba, za katero pa potrebujemo vsaj osnovno znanje, da bi jo lahko izpeljali. Ker nam tega znanja ni dala nobena šola, si ga lahko pridobite po drugih poteh. V veselje nam bo, če ga bomo lahko delili z vami.

Če ste se znašli v trpljenju, nemiru, nezadovoljstvu... Če vam vajeti uhajajo iz rok, ali če bi želeli spoznati bistvo sprememb, ki so v teku, ter vpliv le teh na podjetje in poslovanje, smo za vas pravi naslov.

Podjetje je več kot le subjekt z imenom, sredstvi in resursi s katerimi upravlja. Podjetje je energijska tvorba, je "živ organizem", ki potrebuje potrebno pozornost in podporo tako lastnikov, kot vodstva in zaposlenih.

Včasih, ko je organizem bolan, ko je zasičen s strupi in preobremenjenostjo, ko je izgorel in mu pešajo moči, ter energija, potrebuje tudi podjetje zunanjo podporo. Podporo, ki deluje podobno, kot alternativna terapija na človeka.. Harmonizira posamezne sisteme, da bi lahko podjetje kot celota delovalo.

Ker pa se nahajamo v obdobju sprememb, katerim so podvržena tudi podjetja, je podpora toliko bolj potrebna, da bi podjetja lahko šla "nemoteno" skozi transformacijo.

TOP