FORGOT YOUR DETAILS?

PROMOCIJA ZDRAVJA

Podpora vodstvu, podjetju in zaposlenim

Za vodstvo, podjetje in zaposlene

Vsako Podjetje ima poleg fizične oblike tudi energijsko strukturo, od katere je odvisno delovanje podjetja in počutje zaposlenih.

Duhovna esenca poslovanja je dobro varovana skrivnost uspešnih.

Tukaj smo, da vam pomagamo na področju poslovne duhovnosti, čustvene in duhovne inteligence, zmanjšanju stresa, povečanju učinkovitosti, povečanju prisotnosti v tukaj in sedaj, povečanju kakovosti mišljenja in delovanja, ter pri odpravi bolezni in težav. Izogibajmo se omejujočih prepričanj preteklosti, vzgoje in izobraževanja ter stopimo na pot svojega višjega poslanstva in srčnega podjetništva.

"Intuitivno razmišljanje je sveto darilo, racionalno razmišljanje pa zvesti služabnik. Ustvarili smo družbo, ki ceni služabnike in pozablja na darove." Albert Ainstein

Za vse, ki so odprtega duha, in slutijo, da so aktualni dogodki in spremembe, ki se v ozadju dogajajo več, kot le osebna, gospodarska ali družbena "kriza".

Za Podjetnike, managerje, direktorje in druge, ki imajo upravljalne ali vodilne funkcije...

Vnašanje in razumevanje duhovnosti v poslovni svet ni le modna muha, ali lepotni naziv, temveč je nujna potreba, da se uskladimo s prihajajočimi trendi sprememb.

Smo v polnem teku globljih sprememb zavesti, kot so sprememba vrednot, odnosov, družbene ureditve in življenja kot takega. Prehajamo iz sistema nadzora, kontrole in moči v obdobje sprejemanja in razumevanja. Prehajamo v področje srca in ljubezni. Iz osebnih interesov (JAZ) v skupne interese (MI), v povezovanje.

Če ste se znašli v trpljenju, nemiru, nezadovoljstvu... Če vam vajeti uhajajo iz rok, ali če bi želeli le spoznati lahkotnejše poti bivanja in poslovanja, smo za vas pravi naslov.

Nudimo vam svetovanja, usmeritve in delavnice za:

 • alternativna zdravljenja različnih bolezni,
 • razumevanje duhovnega aspekta dogajanja v poslovanju in življenju,
 • odstranitev notranjih blokad na področjih, kjer se vam stvari zatikajo ali vam povzročajo preglavice,
 • duhovna inteligenca (inspiracija, avtentičnost, etičnost, morala, sočutje, poštenost, pravičnost),
 • čustvena inteligenca (ključno orodje za prepoznavanje in odstranjevanje prepričanj in navad ki nas omejujejo.),
 • zmanjšanje nivoja stresa z razumevanjem "dogajanja v ozadju", ki stres povzroča,
 • povečanje odpornosti na stres z večanjem notranjega miru, sprostitve in razumevanjem,
 • zmanjšanje časovnih pritiskov in drugih obremenitev,
 • povečanje prisotnosti v trenutku tukaj in sedaj,
 • povečanje učinkovitosti in koncentracije,
 • drugo iz področja alternative in poslovne duhovnosti

Zelo učinkovita in toplo priporočljiva za poslovneže in managerje: Vitalna blazina ILifeSOMM digital, ki  vključuje kar osem priznanih terapevtskih tehnik (terapij). V nekaj minutah dosežemo visoko sprostitev in terapevtske učinke na um, telo in duha. Deluje celostno in je enostavna za uporabo. Več informacij o blazini tukaj!

Vse več je govora o tem, da ima razumevanje duhovnega aspekta tako v poslovanju, kot v osebnem življenju vse večji pomen na zadovoljstvo in uspešnost tako podjetja, kot poslovneža. Govoriti o duhovnosti v poslovnem svetu je še vedno precej "zadržana" tematika, čeprav se je vse več poslovnežev intuitivno zaveda.

Tako kot ima naše telo fizični, duševni in duhovni del, tako tudi podjete vsebuje energijsko/duhovno strukturo ali esenco, od katere je odvisna njegova pot in uspešnost. To strukturo ustvarjajo vsi, ki so kakorkoli s podjetjem povezani. Največ vpliva nanjo pa imajo zagotovo lastniki in managerji podjetja.

Vnašanje in razumevanje duhovnosti v poslovni svet ni le modna muha, ali lepotni naziv, temveč je nujna potreba, da se uskladimo s prihajajočimi trendi sprememb.

Duhovna esenca poslovanja je dobro varovana skrivnost uspešnih.

Tukaj smo, da vam pomagamo na področju poslovne duhovnosti. Izogibajmo se omejujočih prepričanj preteklosti, vzgoje in izobraževanja ter stopimo na pot svojega višjega poslanstva in srčnega podjetništva.

 

IZJAVE UDELEŽENCEV:

»Center Revitalizacije Nova Gorica nam je ponudil odlično možnost sprostitve mišic, ki so zaradi narave našega dela velikokrat zakrčene. Prav tako pa so pripravili vodeno meditacijo, ki je sprostila tudi našega duha, ki prav v teh časih potrebuje malo predaha. Bilo nam je v veselje!«

»Navdušila me je vaša ponudba – skrb za celostno zdravje, tako za telo kot tudi dušo!«

»Zahvala za izveden program v prijetnem vzdušju. Program je bil koristen za vsakega izmed nas, saj je naslavljal problematiko dolgotrajnega sedenja (neaktivnosti) ter stresa in psihičnih obremenitev, kar sta verjetno dve najpomembnejši tveganji pri našem delu.«

»V službi so nas povabili na delavnico o stresu. Pošteno povedano, sem pričakovala nasvete – izogibati se prekuhani ali ocvri hrani, paziti na število skodelic kafeta, zadosti spanca, kakšen hobby za relaksacijo, ne dvigati glasu na kolege in šteti do 10, preden podležemo negativni emociji v konfliktni situaciji.  Tudi to je bilo ampak v praktičnem delu, sem bila zelo preseneča, koliko je lahko učinkovita ena kratka meditacija. Pošteno, nikoli temu ne bi verjela, če ne bi tega osebno doživela. Čudovito in resnično mindblowing. Monika, 31.5.2022.«

Hvala še enkrat in srečno, Urška
svetovalec generalnega direktorja

Vsak z veseljem da "več od sebe" , če je sproščen in se dobro počuti. Preizkušene vadbe, sproščanja in drugi načini, s pomočjo katerih dosežemo preko zaposlenih boljšo učinkovitost in uspeh podjetja.

E-Vadba na delovnem mestu na daljavo.  On-line, 15 minutna vadba, ki ji sledimo "v živo" preko monitorja. Primerne vaje za odpravo posledic sedenja. Dvigovanje razpoloženja in energije, kratko sproščanje.

E-Sproščanje na delovnem mestu na daljavo. On-line, 15 minutno sproščanje, ki mu sledimo "v živo" preko monitorja in slušalk. Primerne različne tehnike umirjanja uma, sprostitev fizičnih in psihičnih napetosti, povečanje cirkulacije in občutenja prisotnosti,  povečanje koncentracije, kreativnosti in razpoloženja.

Organizirane in vodene vadbe, skupinske in posamične, Fitnes, Yoga, Ritka, Hrbet, Meditacije, Čuječnost, Delavnice. Več o vadbah tukaj

Izdelava zakonsko določene dokumentacije za promocijo zdravja na delovnem mestu z oceno tveganja in ukrepi... Telesna drža, dvigovanje bremen, prisilni položaji, mobing, stres, preobremenjenost, … Specifične vadbe za odpravo težav… delavnice, svetovanja,… meditacije, čuječnost, vadba za umiritev uma,..

Priprava ukrepov na področju specifičnih vadb za preventivo in odpravo posledic poklicnih deformacij in bolezni.

Vitalna blazina ILifeSOMM digital je edinstvena svetovna kombinacija osmih priznanih terapevtskih tehnik (terapij), kot učinkovita podpora globokemu sproščanju  in imunskemu sistemu!  ILifeSOMM je sistem za samoregulacijo telesa, uma in duha, deluje celostno, z enostavno uporabo je namenjen za najhitrejšo sprostitev, odstranitev energijskih blokad, izboljšanje pretoka in dviga energije ter pospešenega razstrupljanja za učinkovito regeneracijo. Več informacij tukaj!

Različen delavnice in predavanja za dvig psihofizičnih sposobnosti in razumevanje delovanja tako telesa, kot uma in duha. Postanemo bolj razumevajoči in lažje shajamo s samim sabo in okoljem. Povečata se notranji mir in radost do življenja. Čas se umiri.

 • Razumevanje delovanja uma in čustev, medosebni odnosi, čustvena inteligenca, pomen trenutka.
 • Preobremenjenost, stres in izgorelost lahko obvladujemo
 • Obvladovanje stresa, depresije, bolečine in strahu
 • Poslovna duhovnost in priprava na celovit vpogled v poslovanje

 

Prehranska in druga dopolnila nam lahko prihranijo marsikatero tegobo in nam lahko pomagajo tudi pri kroničnih ali drugih težjih stanjih Izvor vzroka je velikokrat drugje, kot nam kažejo simptomi.

Eden-shop - alternativna pot do zdravja

TOP