Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

WakeUP – Energija

Pritiski vsakdanjih dejanj in stres, ki ga povzročajo skrbi utrudi telo. To povzroča razpršitev energije iz vitalnih telesnih središč na rob svetlobne krogle, kjer je za telo neuporabna. Kot da bi imeli na banki kupe denarja, ki je zaklenjen, mi pa bi umirali od pomanjkanja.

WakeUP program je namenjem vsem, ki želijo prerazporediti izgubljeno energijo zopet v vitalna življenjska središča, da bo telesu zopet na razpolago. Pomaga razbremeniti stres, dviguje razpoložljiv nivo energije in povečuje splošno počutje in zaznavo, pomaga pri harmonizaciji telesa, uma in duha. Kdor kretnje redno izvaja se zagotovo premakne iz con udobja, ki pomenijo stagnacijo ali začetek propada. Priporočamo ga tudi tistim, ki želijo narediti iz sebe in iz življenja nekaj več. Ki želijo iti preko omejitev – Beyond.

Dobrodejen in zelo koristen pa je za vse, ki se lahko gibajo. Pridobimo na življenjski energiji, odločnosti, samozavesti, koordinaciji, gibčnosti, zavedanju, notranji tišini, harmoniji, … Koristno ga je izvajati v kombinaciji s FitVIT programom in/ali PowerYogo. Za tiste, ki si želite razviti center energije pa priporočamo vadbo Čvrsta Ritka.

WakeUp je kombinacija gibanja in mirovanja. Pri gibanju izvajamo v “stoječem” položaju Magične kretnje, inserte iz Power Yoge in druge tehnike z namenom dvigovanja in prerazporejanja naših energij v življenjska središča, z namenom, da se telo omehča, da se vzpostavijo ravnovesja. Vadba ima poleg energijskih učinkov tudi učinke na naše fizično telo, ki postaja bolj agilno, gibčno, hitro, stabilno, prizemljeno in močno… V drugem delu se v ležečem položaju sproščamo, umirjamo, ozaveščamo telo, zdravimo…

Za tiste, ki se še ne morete gibati, ali vas nadleguje kakršnakoli bolezen priporočamo predhodno alternativna zdravljenja TherapyVIT., Osebno Terapijo Beyond 090 1000 in/ali uporabo Terapevtske blazine I-Life Tess.

Klik tukaj za Urnik.

Za prijavo na vadbo nam prosim pišite na: info@c-r.si

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!