Sodobne oblike Alternativnega zdravljenja - akcija -45%

When

01 Nov - 31 Dec    
00:00

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Vitalna blazina ILife SOMMza domačo in poslovno rabo. Družine, terapevti, maserji, SPA, hoteli, 

PODJETJA: Promocija zdravja na delovnem mestu.

V eni blazini kar osem terapevtskih tehnik. Možnost usmerjenega terapiranja po organih, meridianih in čakrah. Sicer avtomatični program sproščanja, dvigovanja energije in terapiranja.

Še veljaven 45% popust na ILifeSOMM analog Z OKTAVAMI!

Ni pomembno, ali imate resne zdravstvene težave, utrujenost, poškodbe, bolečine, psihične težave, nespečnost, stres, izgorelost, itd.  Z redno uporabo blazine se bo vaša vitalnost izboljševala. Tako ste na dobri poti do trdnega in trajnega zdravja ter dobrega počutja. Terapije tudi po meridianih in organih…

Ste mogoče športnik in bi radi izboljšali vaše psihofizične lastnosti in s tem rezultate?

Ste podjetnik, pa želite, da bi vi in vaši zaposleni delovali najbolje, sprejemali prave odločitve, bili polni idej, elana in kreativnosti? Se soočate z veliko bolniških odsotnosti? Koliko vas to stane letno?

Brošura – klikni na tekst!

 

 

Rešitve za vas:

ILifeSOMM digital vitalna blazina je edinstvena svetovna kombinacija osmih priznanih terapevtskih tehnik (terapij), kot učinkovita podpora imunskemu sistemu!

ILifeFIR – infra naprava z dolgimi žarki daljnega infrardečega sevanja spodbuja krvni obtok in podpore razstrupljevalne procese v telesu.

ILife SOMM analog je predhodna različica od »novejšega« digital modela. Vsebuje vseh 8 dimenzij oziroma vključenih tehnologij, kot nova različica.

Več informacij Tukaj!

Ali na: info@c-r.si; 041 320 127 (Peter); 041 451 821 (Vlasta)

Učinkovitost terapij lahko vidimo na spodnjih slikah meritev pred in po uporabi balzine: