CULTURAL BODYWORK – starodavna umetnost dela s telesom

When

04 Sep    
17:00 - 18:30

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000
Nalaganje mape ....

 

Kaj pomeni Cultural bodywork?

Cultural pomeni, da delo izvira in izhaja od znotraj, da odraža to, kar si navznoter, tisto, kar si v resnici. Bodywork pomeni delo s telesom – v naravnem toku in edinstvenosti vsakega telesa posebej; način dela omogoča, da telo sodeluje v procesu sproščanja in zdravljenja. Dotakne se vseh ravni bitja, ne le fizičnega telesa.

Delo s telesom – bodywork je v prvi vrsti delo z vašim lastnim telesom, da ga uglasite za delo z drugimi, za neverbalno komunikacijo teles, za sporazumevanje celic vašega telesa s celicami klienta.

To delo vas pripelje v en gib, en dih, eno bitje, vas ponovno poveže in prizemlji.

 

Vabljeni na predstavitev v petek 4.9. ob 17h

 

CULTURAL BODYWORK – starodavna umetnost dela s telesom

Roke postanejo avstralske kače,

v nogah je moč maorskih bojevnikov,

v bokih pa zibanje havajskih deklet…

Spoznajte, opazujte in izkusite edinstven sistem obdelave telesa, ki deluje globoko na fizični, psihični, energetski in duhovni ravni. V sebi združuje izročilo in modrost treh staroselskih  kultur Oceanije: havajske, maorske in aboridžinske. Temelj veščine je tradicionalen havajski način zdravljenja, pri katerem se terapevt ves čas giblje okoli masažne mize s koraki in gibi podobnimi plesu.

Na predstavitvi vam bo ob diaprojekciji predstavljen izvor, posebnosti in učinki te metode. Sledil bo kratek prikaz dela na masažni mizi. Na koncu pa se boste tudi naučili obdelave stegen in meč na tleh po metodi Cultural Bodywork.

več o tej tehniki si lahko preberete na: http://bitjevpreobrazbi.weebly.com/

Predstavitev bo vodila Darja Hrovatič, učiteljica začetne stopnje Cultural Bodyworka.

Predstavitev je brezplačna.