PRENEŠENO V PRIHODNOST!! - BOLEZEN? Odpravite SMRDENJE! - dr. Ostan

When

23 Okt    
16:30

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Zaradi nastale situacije PREDAVANJE PRENEŠENO V PRIHODNOST!!

Dr. Ostan bo uvodoma predstavil razvoj higiene v razvitem svetu:  prizadevanja nekaterih zdravnikov 19. stoletja za higieno rok; danes je nujno osveščanje o povsem zanemarjeni higieni črevesja. To je po površini  kar 150-krat večje od površine kože in zato je njegova slaba higiena še mnogo bolj usodna za zdravje kot nečistost rok. Vse aktualnejša pa postaja uporaba dobrih (antioksidantskih ) bakterij tudi za čisto okolje in za  njegovo revitalizacijo, saj smo ga uničili prav z oksidanti. Predstavljeni bodo dosežki znanstvenikov na tem področju.

Predavatelj se bo v drugem delu osredotočil na zdravstvene posledice pomanjkljive higiene prebavnega trakta. Spoznamo jo po smrdenju. Če odpremo hladilnik in zasmrdi, vemo, da ga je treba očistiti, če pa je neprijeten vonj na stranišču, pa menimo, da je normalno. Pa ni. Smrdenje organske snovi pomeni gnitje. Slab zadah, neprijeten vonj blata oz vetrov so napovednik bolezni, ki jih poraja gnitje v prebavnem traktu. Te bolezni so prebavne motnje, alergije, avtoimune bolezni, mnoge oblike raka, kronična vnetja kot so bolezni srca in ožilja, vnetja jeter, ledvic, dihal, ušes, sklepov … ter duševne motnje in bolezni od zgodnjega otroštva do starostne demence. Predstavljeni bodo primeri bistvenega izboljšanja pri posameznih boleznih že z uporabo/dodajanjem dobrih bakterij.

Navedene bolezni pa niso le posledice neuravnotežene črevesne biote. Predavatelj bo prikazal celovitejši protokol dopolnilne prehrane, ki je primeren pri raznih  vrstah kroničnih zdravstvenih težav.

 

Vstop prost.  Prisrčno vabljeni!

 

Kdaj: Petek, 23.10.2020 ob 16:30

Kje: Center revitalizacije (Delpinova 22, Nova Gorica)

Info: V Centru revitalizacije, na tel.: 041/320-127 ali na mailu: peter@c-r.si

 

Vsi udeleženci bodo na dan predavanja deležni 10 % popusta na izdelke podjetja Institut.O v Centru revitalizacije ali v trgovini EDEN Shop (www.eden-shop.eu).