When

11 Jun    
18:00

Bookings

Bookings closed

Where

Center revitalizacije
Delpinova ulica 22, NOVA GORICA, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Mag. Renato Korošec, pisec knjige Heretiki realnosti nam bo na predavanju povedal svoje več kot 30-letne izkušnje o teoriji zarote, ki jih je doživel na lastni koži.

Izvedeli boste, da je zlo na Zemlji strogo natančno organizirano in vodeno  do vsakega izstopajočega posameznika, kako nas tostranske sile v navezi z onostranskimi manipulirajo preko nezavednega ozadja in če ste dovolj vztrajni, vas tudi neposredno napadajo.

V življenju pa se nam odpira tudi druga pot, pot  prebujanja in širjenja razvoja  zavedanja, s pomočjo katere se lahko v določeni meri osvobodite kontrolnega nadzornega sistema matrice s hojo po Notranji poti skozi uresničevanje absolutnih zakonov  in potem tema nima več moči nad vami,  zato lahko neposredno preidete v naročje Večnega, saj ste z razvojem zavedanja in očiščenjem duše presegli omejene dualnosti tega sveta.

Na tej poti očiščujete podzavest, dušo in  dušne ovoje ter fokus zavesti preusmerite na absolutne zakone, zato v vas ni več programov, ki bi jih tema iz astrala lahko uporabljala, da bi vas preko neopaznega nezavednega območja manipulirala in krmarila za svoje egoistične cilje.

S tem postopoma odprete in razvijete tankočutnost zavesti, ki vas osvobodi karme  programov zakona setve in žetve ali vzroka in posledice, ki mu vlada trd boj za obstanek in preidete s svojo zavestjo v svetlejše območje zavedanja, kjer je doma zakon ljubezni in kjer ni tujcev, saj si se rešil smrtnega objema kolesja vnovičnih zemeljskih rojstev in odprl vesolja višjih redov in višjih dimenzij v sebi, kar vodi do neslutenih zmožnosti razvoja zaznavanja in zavedanja ter prepoznavanja Boga v sebi.

Predaval bo mag. Renato Korošec

Torek, 11.6.19 ob 18h, Center Revitalizacije, Delpinova ulica 22.

Bookings

Prijava na ta dogodek ni več mogoča.