ALERGIJE  in  PREHRANSKE INTOLERANTNOSTI

When

19 Apr    
17:30 - 18:30

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Vabimo vas na predavanje dr. Iztoka Ostana

 

ALERGIJE  in  PREHRANSKE INTOLERANTNOSTI

 

 

Leta 2013 se je že 20 % prebivalstva razvitega sveta soočalo s kako obliko alergije. Obolevnost se hitro širi, tako da bo leta 2025 po ocenah strokovnjakov že polovica prebivalcev EU sodilo med alergike.

Predavatelj, dr. Iztok Ostan, bo v prvem delu predstavil dejavnike za nastanek alergij.  Bistveni vzrok je prepustnost črevesne stene, ki nastane zaradi neuravnotežene črevesne biote. Zato prodirajo v kri preveliki delčki hrane in drugih snovi, ki jih imunski sistema zazna kot tujke in si jih kot take zapomni. Vsakič ko pridemo v kontakt s tako snovjo, imunski sistem napačno in pretirano reagira z vnetjem. To je alergija.

Predavatelj bo predstavil dva načina, s katerima si lahko pomagamo proti alergijam. Prvi je bioresonančna diagnostika in terapija. Drugi pa je okrepitev telesa in »resetiranje« imunskega sistema z izbranimi zelo krepilnimi živili.

Predstavljena bo tudi problematika »psevdo« alergij – preobčutljivosti (netolerantnosti) na hrano. Pri teh težavah ne gre za reakcijo imunskega sistema pač pa za izčrpanost prebavnega trakta, ki proizvaja premalo encimov za učinkovito prebavo nekaterih težje prebavljivih živil. Predstavil bo svoj protokol, ki pomaga zmanjšati te težave.

 

Kdaj: Torek, 19.4.2022 ob 17:30

Kje: Center revitalizacije (Delpinova 22, Nova Gorica)

 

PRIJAVE: V Centru revitalizacije, na tel.: 041/320-127 ali info@eden-shop.eu ali  peter@c-r.si

Vsi udeleženci bodo deležni 10 % popusta na izdelke podjetja Institut.O v trgovini EDEN Shop (www.eden-shop.eu).