Vitalna blazina - Virusna preventiva, dvig imunskega sistema

When

11 Mar - 31 Mar    
00:00

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Dragi člani Centra revitalizacije, dragi gostje,

Strah mrtvi telo in um, ter onesposablja imunski sistem. Posledično smo veliko bolj dovzetni za vsakršne okužbe, še posebno pa za tiste, proti katerim se histerično borimo. Z borbo vedno dosežemo nasprotno od želenega.

Naš namen ni nasprotovati realnosti dane situacije, ki že tangira v smeri množičnega strahu, niti ne negiramo obstoja virusa. Vprašanje pa je, ali bomo kdaj spoznali resnico, ki je za vsem tem.

Zdi se nam korektno, da vam ponudimo pripomoček, ki je pri umirjanju uma učinkovit, ter deluje preventivno/kurativno na bakterije, viruse in okužbe, ter spodbuja delovanje imunskega sistema.

Aktualni virus” je občutljiv na toploto in “napada” pljuča. Blazina je v obeh primerih učinkovita saj z Infra grelcem (vpliv do 5 cm v globino) dviguje temperaturo tkiv, deluje proti bakterijsko in protivnetno ter s tem zavira/zaustavlja širjenje okužb. Magnetno polje uravnava vegetativni sistem, da prične telo regenerirati s čimer spodbuja imunski sistem. Blazina vam bo dobro služila, tudi po tem, ko bo virus šel v pozabo.

 

Vitalna blazina okrepi in izboljša imunski sistem, uravnava um, ter zavira razvoj bakterij in virusov.

 

Glede na izredne razmere smo se odločili, da vam nudimo izreden 20% popust za nakup Vitalne blazine I-life Tess premium.

 

UČINKI Vitalne blazine pri virusih in GRIPI.

Alternativna magnetna terapija: blaži bolečine, zavira vnetja, krepi imunski sistem, regenerira.  Magnetno delovanje ne uničuje klic direktno, temveč stimulira nastajanje obrambnih celic in ustvarja boljšo zaščito proti virusu.

Alternativna infrardeča terapija (FIR): lajšanje bolečin, krepitev imunskega sistema, sprostitev dihalnih stisk, temperaturni in infra učinek zavira razvoj bakterij in virusov.

Pravilna uporaba in ostala priporočila:

Veliko blazino uporabljamo: 4-6 x dnevno po 8 minut (program AUTO) ali 3 x dnevno po 16 minut (program AUTO ali P23). Nastavimo temperaturo na 41⁰C – Starejši in slabotni do 37⁰C. Malo blazino uporabljamo po potrebi.

Uporaba Vitalne blazine se odsvetuje pri vročini nad 38,5 ⁰C.  Pomembno je, da poskrbimo za primerno hidracijo.

 

Več informacij: info@c-r.si ali 041 451 821 ali  https://vitalnablazina.si/

 

P.S. Blazino vedno priporočamo, ne glede na dano situacijo, ker smo prepričani, da je za zdravje in vitalnost koristna.