Rak in prehrana

When

14 Feb    
17:30 - 18:30

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Vabimo vas na predavanje dr. Iztoka Ostana: Prehrana je zelo pomemben dejavnik  raka.

V prvem delu predavanja bodo predstavljeni prehranski režimi, ki zmanjšujejo tveganje nastanka te bolezni (preventiva).  Na primerih običajne mešane prehrane, veganske prehrane, ketogene diete in prehrane s postenjem bo prikazan vpliv prehranjevalnih načinov na kazalce tveganja raka.

V drugem delu bo predavatelj predstavil prehrano, ki je koristna v času konvencionalnega zdravljenja raka (npr. ob kemoterapiji, obsevanju, kirurški odstranitvi tvorb) in ob alternativnem zdravljenju. Prikazani bodo pristopi, ki jih uporabljajo v nemških alternativnih klinikah pri zdravljenju raka.

V zadnjem delu pa bo omenjena imunoterapija, ki jo uporabljajo tudi slovenski onkologi pri zdravljenju nekaterih vrst raka. Predstavljena bo problematičnost vedenja našega imunskega sistema, ki ob rakavem obolenju deluje oportunistično in lahko začne spodbujati rast tumorjev, namesto da bi se boril proti njim. Izhajajoč iz principov imunoterapije bo predavatelj  prikazal tudi svoj način prehranske prve pomoči,  primeren za hitro okrepitev imunskega sistema ljudi, ki so preboleli raka.      

Vstop prost. Prisrčno vabljeni!     

 

Kdaj: Torek, 14.2.2023 ob 17:30

Kje: Center revitalizacije (Delpinova 22, Nova Gorica)

Info: V Centru revitalizacije,

Prosimo, da se na predavanje predhodno PRIJAVITE

na tel.: 041/451 821 ali na mailu: info@c-r.si

Vsi udeleženci bodo deležni 10 % popusta na izdelke podjetja Institut.O v trgovini EDEN Shop (www.eden-shop.eu).