PREHRANSKA PRVA POMOČ, dr. Ostan

When

16 Sep    
17:00 - 18:30

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Življenje je neka vrsta gorenja. Ko ostarimo ali smo izčrpani od težke bolezni, so  »drva« v redu, »peč« pa je potrebno popraviti, razlaga v prispodobi doc. dr. Iztok Ostan. Takrat si običajno priskrbimo dodatne vire rudnin, vitaminov, omega 3 maščobe …   Seveda je to koristno, a te snovi tvorijo le 4 % celice. Zato so učinki praviloma vidni šele po nekaj mesecih. To je pač, kot bi na peči popravljali le email, medtem ko je treba popraviti uničeni šamot, vratca, ki visijo, dimnik, ki se je nagnil … Potrebno je torej obnoviti predvsem makrostrukture. Te so v našem telesu beljakovine, voda in črevesna biota.

V prvem delu predavanja bo dr. Ostan predstavil, kako si je z optimizacijo prehrane za te makrostrukture sam pridobil zdravje. V zadnjem delu predavanja pa bo razložil svoj trimesečni program prehranske prve pomoči za starejše in ošibele, ki ga je opisal v svoji knjigi »Prijateljem najboljše!«.

 

Predava dr. Iztok Ostan

Vstop prost.  Prisrčno vabljeni!

Info: V Centru revitalizacije, na tel.: 041/320-127; info@c-r.si

Vsi udeleženci predavanja bodo deležni 10 % popusta na izdelke podjetja Institut.O v Centru Revitalizacije ali v trgovini EDEN Shop (www.eden-shop.eu).