Meritve aure in čaker s Kirlianovo kamero

When

16 Nov    
10:00 - 18:00

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Aura je naše energetsko polje, ki kaže stanje našega psihofizičnega telesa ali bolje rečeno od stanja avre je odvisno naše psihofizično stanje. Če imamo v avri “luknje”, se to odraža na pomanjkanju energije tistega predela telesa. Posledično lahko pride do težav na organih ali žlezah, ki se tam nahajajo.

Merimo dve stanji aure: Fizično in psihično. Fizično stanje nam pove naše dejansko počutje in naše aktualne težave. Psihično stanje pa nam sporoča naše potencialne težave, ki se lahko razvijejo in postanejo fizične, če to psihično stanje traja nekaj časa. Slika prikazuje pozicijo in energijo (velikost) čaker kot energijskih centrov telesa pred in po terapiji z Vitalno blazino.

Poleg vpogleda v celotno fizično strukturo telesa od organov do želz, stanja stresa, obremenitvene odpornosti itd, vidimo tudi stanje čaker ali energijskih centrov, ki so direktno povezane z endokrinimi žlezami: 1. češerika, 2. hipofiza, 3. ščitnica, 4. priželjc, 5. trebušna slinavka, 6. nadledvična žleza, 7. jajčnik (testis), ki nadzirajo delovanje posameznega predela telesa (slika spodaj in zgoraj).

 

Prispevek za meritve, razlago, svetovanje in izdelavo pisnega poročila znaša 70€.

Za dodatnih 10€ dobite celoten terapevtski tretma na Vitalni blazini Ilife SOMM analog z oktavami, ter ponovno meritev po terapiji.

Meritve: Obvezne prijave na info@c-r.si ali 041 451 821.

 

Spodaj primerjava psihičnega stanja po organih in žlezah pred (rdeča kontura) in po terapiji z Vitalno blazino Ilife (zelena kontura). Vidimo izrazito izboljšanje stanja energije vseh organov in žlez.