Bioresonančne meritve stanja organov, organskih sistemov, energije, itd.

When

19 Dec - 29 Feb    
00:00

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Naprava Life Expert 3.0, je namenjena profesionalni diagnostiki telesa. Samo v minuti sistem izmeri parametre v zvezi z funkcionalnostjo vsakega izmed 47 organov in organskih sistemo. Pokaže nam tudi stanje naše energije, potencialne obremenitve z bakterijami, virusi, težkimi kovinam… Vpogled dobimo v stanje vitaminov in aminokislin. Izriše nam avro in povezave z organi. Prikaže nam stanje hrbtenice (vsakega vretenca posebej) ter povezave s potencialnimi teažvami.

Po obdelavi izmerjenih podatkov dobi uporabnik od sistema priporočila, kako stabilizirati svoje stanje in kako izboljšati kazalnike zdravja.

Z uporabo naprave Life Expert 3.0 lahko celovito  spremljate stanje vašega zdravja. Naprava je primerna tudi za osebno in domačo rabo. Tako imamo vedno na razpolago vpogled v stanje našega telesa.

Z Bioresonančno terapijo, ki je sestavni del sistema, si lahko pomagamo, v kolikor naše zdravje ni v najboljši formi. Sistem nam samodejno predlaga parametre bioresonančne terapije, ki jih lahko po potrrebi spreminjamo.

Izmerjene parametre diagnostike pa lahko s pridom uporabljamo tudi za druge pristope k post rehabilitaciji, ki se pri nas izvajajo:

  • Vitalna blazina I-Life SOMM (Magnetno resonančna in infra ter dodatnih 6 terapevtskih tehnik na zvoku)
  • Alternativne terapije,
  • Osebni posveti,
  • Post rehabilitacija s pomočjo vadbe

 

 

 

Če ste zainteresirani za meritve, za nakup napreve, ali za post rehabilitacijo  nas prosim kontaktirajte:

peter@c-r.si ali 041 320 127.

Z veseljem vam bomo pomagali.