Dihalne stiske - Alternativno zdravljenje

When

02 Jan - 20 Feb    
00:00

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Dihalne in duševne stiske so vse pogostejši pojav.

Za preventivne in kurativne namene priporočamo klinično preizkušeno Alternativno terapevtsko blazino. Magnetna in infra komponenta sproščata telo in dihalne poti, povečujeta cirkulacijo ter vsebnost kisika v tkivih.

Blazina je v splošnem kot alternativni pripomoček primerna za široko uporabo.

Do razprodaje zalog priznamo 15% popust za nakup Vitalne blazine.

Prospekt o blazini.

Več informacij lahko dobite na info@c-r.si ali na 041 451 821 (Vlasta) ali na spletni strani: https://vitalnablazina.si/

 

Dihalne in duševne stiske se pojavljajo, ker smo izgubili naš lastni prostor in ker nas čas in um neusmiljeno preganjata. Izgubili smo občutek prisotnosti bivanja in s tem občutek življenja v nas in zunaj nas. TUKAJ in SEDAJ skoraj ne obstojata več. Čas in okoliščine pa so vedno bolj neusmiljene, saj ne dojemamo bistva, da je potrebno oživeti Življenje in BIT-i. Očistiti naš lastni telesni, duševni in duhovni prostor ter se vrniti v tukaj in sedaj.

Vadba ToBeVIT je idealna za vse, ki se želimo osvoboditi navlake in iluzije, pritiskov časa, bežanja v preteklost ali prihodnost,…, ter ponovno zaživeti polnost Življenja in bivanja.

Rešitev iz težav ne more biti nekje v prihodnosti, lahko je le v tem prostoru in trenutku. V nas samih, v “našem” telesu! Urnik vadbe: https://www.c-r.si/urnik/

 

Alternativne terapije so tretja možnost, ki jih imamo vedno na razpolago, ko želimo razčistiti konflikte in težave, ki jih nosimo v sebi. Navzven se le te kažejo v obliki bolečin, depresije, telesnih deformacije, propadanja organov, raka, itd… Dobre izkušnje tudi s Covid post rehabilitacijo!

 

Dodatne informacije: info@c-r.si ali na 041 320 127 (Peter)