Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Voda

Živa voda ČLOVEK 

Vsi vedo, da smo sestavljeni večinoma iz vode. Kar vnašamo v telo to postajamo. Vnašanje žive vode in hrane v naše telo obuja življenje v nas.

Zato je živa voda Človek modra izbira.

 

Izmerjene lastnosti:

Biopolje: 300.000 Bovisov – visoka živost biopolja

Frekvenca: 25Hz

Vpliv na čakre Človeka: Ugodno vpliva na vse čakre

Radiostezijska barva: Vijolična

 

Prosti radikali v telesu so vzrok večine degenerativnih bolezni!

Živa Voda ČLOVEK nevtralizira proste radikale v telesu s prostimi elektroni, ki jih voda vsebuje.

Letak CR A5 Novi

»Razraščanje« prostih radikalov ima za posledico umiranje celic. Prosti radikali namreč »izsesajo elektrone« iz jedra celice, ki se nato sama prelevi v prosti radikal ali umre, ko je popolnoma izžeta – brez energije. Prevelike količine prostih radikalov so eden izmed glavnih vzrokov večine degenerativnih bolezni.

Ker ima voda Človek  nizko površinsko napetost lahko z lahkoto prodira skozi ustja/membrane celic in jih razbremeni prostih radikalov. Obenem zaradi majhne nasičenosti z minerali omogoča čiščenje odpadnih snovi in strupov iz celic, ki se sicer lahko nabirajo v maščobnem tkivu ali tako imenovanem celulitu

Vodo pijemo, ko smo žejni, jo nanašamo na kožo in lase za oživljanje in povrnitev vitalnosti, ali jo kot »obkladek« dajemo na boleča mesta, ki so lahko tudi pod kožo. Ker je telo v glavnem elektrika (ugotovil že Nikola Tesla) se prosti elektroni enostavno »premaknejo« tja, kjer so najbolj potrebni. Seveda je bolje, da se nahajajo v bližini obolelega mesta.

Več o prostih radikalih: http://sl.wikipedia.org/wiki/Radikal_(kemija)

Voda ČLOVEK je vrhunska izvirska voda, brez konzervansov ali dodatkov.  Polnjena je v neokrnjeni naravi na nadmorski višini nad 900m. Odlikuje jo izjemno nizka vsebnost mineralov (nizka nasičenost), kar omogoča odvajanje toksinov in drugih snovi iz telesa, ter majhna površinska napetost, ki omogoča veliko propustnost vode skozi membrane celic (dobra absorpcija). Voda je za telo zelo blagodejna, da ne rečemo »zdravilna«. Poseben značaj ji  Informiranost. Voda je pripravljena za potrebe revitalizacije človeka.  VODA za Človeka! Dviguje radost in ljubezen, ter pomaga pri “čiščenju zavesti”. Verjetno je  v današnjem obdobju transformacije za človeka to najprimernejša voda.

Zaenkrat jo dobite pri nas v Centru revitalizacije. .