FORGOT YOUR DETAILS?

Odprte vadbe - brezplačno

Želimo vam, da bi bili športno aktivni tudi sedaj, ko nam razmere ne dopuščajo obiskovanja vadbenih centrov. Brezplačno lahko vadite z nami od doma. Vadbe bodo po večini prilagojene širši polulaciji. Sproti jih bomo dodajali.

Hvala vam, ker vzdržujete vaše zdrvje in telo v formi. Ne pretiravajte, delajte zmerno!

Srednje zahtevna vadba za celo telo

Splošna celovita vadba za širšo populacijo. Pomagala nam bo, da se prebudimo, raztegnemo in obdelamo glavne mišične skupine. Vadba brez potrebnih pripomočkov z lastno težo. Trajanje cca 30min.

BackVIT vadba za vrat, ramena in hrbet

Nizko do srednje zahtevna vadba za hrbtenico, ramenski in medenični obroč. Primerna tudi kot post rehabilitacijska vadba. Če med vajo čutite ostre bolečine, ali prevelike napetosti v obolelih predelih se ustavite!c

Nizko zahtevna vadba za celo telo

Vadba namenjena seniorjem ali ljudem z slabšo gibalno sposobnostjo. Po večini enostavne vaje. Če vam je katera izmed vaj pretežka, jo izpustite. Vadba brez potrebnih pripomočkov z lastno težo.

Čvrsta Ritka - zahtevno

Vadba Čvrsta Ritka in trebuh stopnja 3 - zahtevno. Primerno za izkušene ali izvedba manj ponovitev. Vodi Jani Černe

Zaprte vadbe - Za aktivne člane Centra Revitalizacije

Dragi člani. Žal je tako naneslo, da trenutno ne moremo več vaditi skupaj. Zato vam pripravljamo vadbe, ki bodo razdeljene glede na namen (Power Yoga, BackVit, Ritka, VitaVIT, .... ), tako kot smo bili vajeni. Za vsako vrsto vadbe bomo napisali nekaj programov in posneli nekaj primerov, da lahko vadite doma.

Hvala vam, ker vzdržujete vaše zdravje in telo v formi. Pomembno je, da ne pretiravate. Delajte zmerno!

Programi vadb - vsebinsko po področjih

Te vsebine so namenjene samo aktivnim članom Centra Revitalizacije. Da bi jih videli se je potrebno prijaviti.
TOP