Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

TherapyVIT – Terapije

Alternativne  Terapije, ki se izvajajo znotraj sistema zdravljenja TherapyVIT so ene izmed učinkovitejših metod resnične vrnitve telesa uma in duha v popolno harmonijo. Sledi dobro počutje, polnost energije in elana, vrnitev v radost življenja. Delujejo na kakršnikoli težavi ali poškodbi. Stranskih učinkov ni, razen tega, da se skozi proces terapije čisti navlaka, ki nam povzroča težave.

Telo je ogledalo naše zavesti in nam kaže, kje imamo težave. Ko odpravimo vzrok, se telo temu primerno odzove – simptomov ni več. Pri terapijah se obenem obnavlja in vzpostavlja naš imunski sistem, ki prične izvajati proces  samozdravljenja.

Terapije so lahko Individualne ali skupinske. Izvajajo se lahko s fizično prisotnostjo terapevta ali na daljavo. Lahko vam pomagamo ne glede na to, kje se fizično nahajate. Ni potrebno, da se pripeljete do nas. Ni potrebno, da se sploh poznamo. Ne potrebujemo nobenega vašega predmeta, niti vzpostavljene telefonske linije. Dovolj je vaše ime in na dogovorjeni dan in uro se bo terapija pričela. Lahko se udobno namestite v vašem fotelju in uživate v učinkih.

Terapije so enako učinkovite na ljudeh kot na živalih. Lahko pomagamo tudi rastlinam.

Naše telo in naše zdravje je v tem trenutku, ko se nahajamo v obdobju velikih sprememb še posebno pomembno. Telo je v tem tridimenzionalnem svetu naše orodje za izražanje in delovanje. Bolj kot je zdravo in pretočno, večja moč lahko teče skozi njega.

Odprla se je možnost aktivacije terapije osebno za vas, ki vam bo delovala 24h/dan in jo lahko koristite kolikor želite. Terapija Beyond 090 1000. Več o terapiji in možnost prijave  Tukaj.

Za 1 dnevno brezplačno testiranje pa Tukaj.

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!