Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Splošna Terapija Beyond 090

Dragi Ljudje.

Iskali smo enostavno možnost, kako bi lahko prišli do boljšega zdravja… kako bi lahko na lažji način reševali naše vsakodnevne izive in težave. Nastal je sistem Beyond 090.

Deluje za vse, ki se prijavite ob sredah in nedeljah, od 21 do polnoči.

Kdor bi si želel imeti Osebno aktivacijo Terapije Beyond 090 1000, ki bi za vas delovala 24h/dan in katere učinki so zaradi pretokov boljši od splošne terapije naj se prosim prijavi Na tej povezavi! Navodila za uporabo sledijo po prijavi.

Peter Černe

 

Način prijave an terapijo:

»Daljinska« samo prijava od doma. Udobno sede ali leže ob sredah in nedeljah ob cca. 9 uri zvečer v miru v sam sebi  izrečeš:

PRIJAVLJAM SE NA TERAPIJO BEYOND 090 (nič devet nič).

Kako naj rešim, ali prosim za ureditev _________(npr. bolečina v ramenu; prebava; dihanje; počutje, finančno stanje, odnos, bolezen ___, … navedeš ENO težavo ali EN problem). Nato GREŠ V OBČUTEK DOGAJANJA V TELESU. Brez pričakovanj se popolnoma prepusti, predaj se, ne delaj nič – samo občuti… Začni z razumnimi “manjšimi” težavami, ki imajo lahko takojšen učinek!

Kdaj terapija DELUJE? Vedno. razen v spodaj navedenih primerih.

Kdaj Terapija NE deluje? Ko se dela v škodo drugih ljudi, živali, narave, Zemlje in Vesolja,…; Ko se dela za namene manipulacije; Ko se dela za namene bohotenja Ega, ali za druge osebne »superiornosti«.

Izjave Udeležencev: izjave-udelezencev-za-terapijo-beyond-090

 

Terapija vam je dana na razpolago brezplačno.

Če pa bi želeli prispevati vaš delček k izgradnji sistema za Revitalizacijo Človeka vam bomo neizmerno hvaležni. (TRR: SI56  19100-0010194075, Center  Revitalizacije, Industrijska c. 4B, Nova Gorica. Namen: Donacija za Človeka).

Dragi Ljudje resnično smo lahko hvaležni, da se nam odpirajo možnosti do boljšega življenja. Imejmo se radi, skrbimo za naravo, bodimo v MIR-u. Ko se predamo miru predamo naše težave naprej, da se rešujejo po drugih poteh, ki so za nas skozi življenjske izkušnje veliko prijetnejše od tistih, ko želimo narediti vse sami. Ko vemo, da nam stoji ob strani višja sila, ki želi, da smo srečni, potem ne norimo več z hotenji, temveč se predajamo miru in delujemo, ko situacija to od nas zahteva. Ko dobimo notranji vzgib. Nikakor pa se ne predajamo ležernosti in apatičnosti (spanje podnevi)… Temveč MIR-u, povišani budnosti in vseprisotnosti.

Koristimo dane duhovne sile in tehnologije za lepši jutrišnji dan.

Vprašanja naslovite na: peter@c-r.si; 041 320 127.