Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Priprave za Tekače

Dragi ljubitelji teka,

pred nami je obdobje krajših in hladnejših dni, torej tisto obdobje, ki med tekači ni najbolj priljubljeno, saj jih prikrajša za marsikatero uro teka, gibanja in užitka na prostem.

Vsak odgovoren tekač dobro ve kako pomembno je, tudi skozi  jesensko-zimski čas, skrbeti za dobro fizično pripravljenost, hkrati pa odpravljati pomanjkljivosti in izboljšati izhodiščni položaj za prihajajočo sezono.    V nasprotnem primeru se zelo hitro lahko zgodi, da mu nova tekaška sezona ne prinese užitka, sprostitve  in zadovoljstva, pač pa tegobe in težave.

V Centru Revitalizacije se tega dobro  zavedamo, zato nudimo strokovno izdelan program posebej za tekače, ki se prilagaja vsakemu posamezniku glede na potrebe in trenutno fizično pripravljenost. Pod strokovnim vodstvom in z individualnim pristopom zagotovimo posamezniku nadgradnjo fizične pripravljenosti, katera omogoča varnejši in učinkovitejši tek.  S pravilnim treningom v telovadnici dosežemo, da tek postane pravi užitek in sprostitev, saj je nevarnost poškodb veliko manjša.

Le čvrsto in gibčno telo je zagotovilo, da bomo v teku uživali  desetletja, hkrati pa napredovali v rezultatih.

Informacije in prijave na: info@c-r.si ali 041 320 127

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!