Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Power Yoga

Power yoga je fitness-based pristop k vinyasa-style yoga. Velikokrat se obravnava kot “gym yoga,”.

Definitivno si zasluži to ime, saj si v eni uri (kar traja vadba od ogrevanja do zaklučka) premočen, raztegnjen, predihan, nafilan in pomirjen. Um se umiri, telo pa potiskaš kolikor ti da občutek, moč in tvoja gibljivost.

Razvijamo statično in dinamično moč, statično in dinmično gibljivost in koordinacijo. Umirjamo um, polnimo telo s kisikom in energijo, ter ga po principu: Raztegni kjer je kratko in ojačaj, kjer je slabotno spravljamo v fizično ravnovesje, kar pomaga pri lajšanju telesnih težav. Stimuliramo notranje organe in notranje vezi, ki držijo telo v ravnovesju. Posledično se uravnovesi tudi zavest.

yoga_bevkov_smallimagesBRYNXM8F

dolga_small

Ja tudi mi smo prvotno mislil – statika. Pa ni, saj se koreografija ves čas spreminja, kar pa je statičnih asan/pozicij – se s pravilnim …usmerjenjem energij (aktivacijo občutka in mišic) dobesedno sam sebe razteguješ in ožemaš, tako da kaplje znoja kar curljajo iz tebe.

In ko po nekaj tednih vadbe spoznaš vsaj grobi principe ugotoviš, da so mišice kaj več kot samo orodje za premikanje telesa. Z njihovo pomočjo se lahko dobesedno pozdravimo.

Power Yoga v novih prostorih na Delpinovi 22, v Trgovski hiši.

 

 

Gibanje je življenje.

 

Tisti, ki želite več vam priporočamo kombinacijo z WakeUp programom.

Ukvarjamo se z rehabilitacijami po poškodbah s pomočjo FitVIT vadbe ali v kombinaciji z alternativnim zdravljenjem TherapyVIT.

Klik tukaj za Urnik.

Za prijavo na vadbo nam prosim pišite na: mailto:info@c-r.si

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!