Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781

Podjetje Gen-I in Dr. Robert Golob vlagajo v zdravje kolektiva

Zaposleni podjetja Gen-i bodo imeli med delovnim časom možnost, da s pomočjo Terapevtskih blazin I-Life TESS premium sprostijo stres in napetosti, ter si povrnejo potrebne energije za učinkovito opravljanje njihovih nalog.

Spodbudno in pohvalno za upravo podjetja Gen-I na čelu s predsednikom dr. Robertom Golobom. Na podlagi Meritev s Kirlianovo kamero in 14 dnevnega testiranja terapevtske blazine je bilo na testnih primerih ugotovljeno, da že 16 do 32minutna dnevna uporaba blazine bistveno izboljša energetsko stanje človeka.

Na podlagi meritev in osebnih izkušenj ljudi, ki so testno uporabljali blazino I-Life TESS premium, ter na podlagi osebne izkušnje se je dr. Golob odločil, da blazine nabavi.

 

Dr. Robert Golob je povedal:

“Med testiranjem terapevtske blazine sem se pri nekaterih vodilnih na lastne oči prepričal, da zadeva deluje. Njihovo dojemanje in razpoloženje je bilo precej boljše, ko so blazino uporabili.

Čeprav so mi nekateri zatrjevali, da blazina ne more delovati, so me rezultati meritev pred in po terapijah, njihove izjave in osebne izkušnje prepričale, da sem blazine naročil za vse tri naše Slovenske lokacije.”

Podjetje Gen-I izvaja tudi vodeno vadbo na delovnem mestu, po sistemu, ki jim ga je predlagal Center Revitalizacije. Poudarek je na razbremenitvi vratu in ramenskega obroča, ter aktivaciji energij potrebnih za zbrano in efektivno delo.

Posebna ponudba blazine (- 15%) do zapolnitve količin.