Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Jani Černe

 

Osebni trener Jani Černe, ki v Centru Revitalizacije skrbi za osebno trenerstvo, je človek bogatih izkušenj s področja športa. Že kot najstnik se je tekmovalno ukvarjal z atletiko, z leti pridobil naziv trener atletike, kasneje pa se je usmeril v Powerlifting. Tudi na tem področju ima uspehe na državnem nivoju tako osebno, kot skozi rezultate svojih varovancev.

Leta aktivnega športnega udejstvovanja, osebne poškodbe, prenos znanja in lastnih izkušenj na vadeče so osnova njegovega razumevanja procesa vadbe. Osebna rast ga je pripeljala do tega, da nobena skrajnost ni zdrava in da ni vsaka vadba dobra za vse. Ves čas zagovarja, da je vsak vadeči edinstveno bitje, ki potrebuje poseben pristop oziroma obravnavo.

Njegov prefinjen občutek za  vadečega je velika dodana vrednost osebnega trenerstva. Pozorno prisluhne željam posameznika, oceni njegove sposobnosti, morebitne omejitve in  potrebe, ter na podlagi tega pripravi aktiven plan za določeno obdobje. Veliko pozornosti usmeri tudi na tiste omejitve, ki si jih posameznik ustvari  sam pri sebi ter na premikanje mej na psiho-fizični ravni.

Bogate izkušnje s področja športa, občutek za vadečega, poznavanje pasti in nevarnosti nepravilnega pristopa ter individualna obravnava so zagotovilo za uspeh oz. hitrejše rezultate.

Za Janija so v prvi vrsti najpomembnejši tisti rezultati, ki  se kažejo v boljšem psiho-fizično počutju posameznika, odpravi določenih zdravstvenih težav, večji gibljivost in mehkobi telesa, boljši samopodobi ter boljšem zaznavanju sebe in okolice. Šele nato sledijo rezultati, ki so merljivi (teža, obseg pasu, prsnega koša in bokov, kožna guba, …) in se jih opravlja v določeni periodi, navadno enkrat na mesec. Oboji pa so vsekakor potrditev dobrega dela in spodbuda za naprej.

Prijave in informacije na info@c-r.si ali 041 268 781 Jani ali 041 320 127 Peter