Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Osebna Terapija Beyond 090 1000 deluje 24/dan

Dragi, v veselje nam je, da ste z nami in da se zanimate za Osebno poporo Beyond 090 1000.

Prijavni obrazec najdete spodaj ali kliknite TUKAJ.

Vsakdo si želi Biti srečen, Biti v Miru in živeti v Obilju.

Ker pa radi zaidemo s poti, se nam tudi sreča, mir in obilje izmikajo.

Osebno Terapijo Beyond 090 1000, je bila ustvarjena, da razbremeni in pozdravi današnjega preobremenjenega človeka. Omogoča nam, da pridejo do nas željene informacije in da se uresničijo stvari, ki jih potrebujemo, da se lahko premaknemo dalje.

Terapija se lahko koristi osebno za nas načeloma za karkoli. Uporabljamo jo lahko 24h/dan. Pomoč imamo kadarkoli na dosegu roke.

Dobro razpoloženje in visoke vibracije lahko oddajamo le, če živimo prijetna in lepa čustva kot so sreča, mir, obilje…. V nasprotnem primeru v okolico oddajamo “negativne” ali “nizke” vibracije, ki niso prijetne in še bolj rušijo že tako načeto okolje in odnose.

Terapija Beyond 090 1000 je bila dograjena tako, da nas sedaj spodbuja, da v nas razvijemo Srečo, Mir in Obilje. To so naše naravne danosti in darovi. Trpljenje, pomanjkanje in vse vrste bede so le vrsta prisile, ali bolje rečeno “učni pripomočki”, da se spreobrnemo in pričnemo izbirati Ljubezen in vse, kar je z njo povezano…

Torej, Beyond 090 je nadgrajen in čaka, da ga uporabljamo. Aktivira se osebno za vas in deluje vsakič, ko si to zaželite in za kar si zaželite. Pred očmi pa imejmo tri glavne adute: Mir, Radost in Obilje, ter četrtega Ljubezen, ki vse skupaj objame.

Udeleženci poročajo o dobrih učinkih. Izjave so “stare” – iz obdobja perden je Beyond 090 nadgrajen:

  • Kot rečeno, pri zelo nekompleksnih zadevah kot npr bolečina v ramenu, kolenu…. zadeva zelo funkcionira. Tudi pri sestankih je podobno, sej je tam, kjer sem se priklopil sestanek potekal po poti,ki sem si jo zamislil. Pri glavni stvari,ki je kar kompleksna pa še ne vidim jasne slike, čeprav je kar nekaj namigov že bilo.
  • Kot sem ti že poročala, je terapija delovala. Vedno, ko sem se prijavila sem nekaj čutila, predvsem gretje v roke in noge, pa tudi sanje so se mi porajale.
  • Vse se odvija samodejno v smislu, da izvajalci sami sprašujejo kdaj naj pridejo… Tudi izvedbe del se sproti prilagajajo in na koncu zaključijo tako kot je treba – idealno – v smislu odmika od prvotnih idej, ker niso bile idealne.
  • Na delu me sedaj, ko dnevno uporabljam Beyond 090 1000 redko kaj spravi s tira.
  • izjave-udelezencev-za-terapijo-beyond-090 (več izjav udeležencev najdete na povezavi)

Za aktivacijo sistema Beyond 090 1000 je potrebna prijava na spodnji obrazec. Aktivacija se izvede osebno za vas za obdobje meseca dni po promocijski ceni 30€/osebo. Sistem lahko koristite kolikor krat dnevno želite – neomejeno. Navodila za uporabo dobite po prijavi in vplačilu prispevka za terapijo. Hvala vam, da ste prišli do tukaj. Pot je vaša…

PRIJAVNI OBRAZEC

Zadeva/Subject (obvezno/mandatory)

Ime in Priimek /Name and surename (obvezno/mandatory)

Kraj bivanja (obvezno)

Vaš eMail/E-mail (obvezno/Mandatory)

Vaš telefon/Phone No.

Prispevek/Contribution

Sporočilo/Message

Prijava je zaključena z nakazilom prispevka 30€ na TRR: SI56 19100 0010194075  Center Revitalizacije, Industrijska C. 4B, Nova Gorica. Referenca 99, drugo okence pustite prazno.

Registration is completted by 30€ transfer on Accunt No.: SI56 19100 0010194075  Center Revitalizacije, Industrijska C. 4B, Nova Gorica. SWIFT SZKBSI2X, DBS d.d. Kolodvorska 9, Ljubljana, Slovenija. Reference No.: 99, second window blank

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!