Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Nova Resničnost

Trenutno sta na planetu Zemlja dva “svetova”. Stari, ki ga dobro poznamo in kateri zaključuje svoje življenjsko obdobje, ter novi, ki je rojen in se je pričel razvijati. Oba svetova sta vzporedna in vidna in se odvijata v istem okolju. Nekateri lahko to vidimo in opazujemo, drugi, ki so preveč potopljeni v stari svet pa lahko vidijo le starega. Bolj kot bosta svetova narazen, bolj bo vsak človek ukoreninjen v njegov svet, ki si ga je izbral in po katerega “pravilih” živi in težje bo preiti iz starega sveta na novega. Razkorak bo vedno večji in vedno težje bo narediti miselni preskok oziroma zamenjati “vzorce življenja”. Kljub temu, da so nam na razpolago vse energije in bitja, ki si želijo, da bi nas čim več prešlo v novo resničnost, nam ne morejo pomagati, dokler nismo sami pri sebi trdno odločeni, da gremo s spremembami v novo zlato dobo v “novo” življenje v novem svetu.

Vse se bomo morali naučiti ali boje rečeno spomniti ponovno. Hoditi, razmišljati, delati, … Menjali bomo celoten sistem vrednot, prioritet, pomembnosti.

  • Najvišja vrednota bo Ljubezen. Iz nje izvirajo: sočutje, spoštovanje, razumevanje, nesebična pomoč, deljenje dobrin, svoboda, enakost oziroma enost – povezanost vsega z vsem in vseh med vsemi. Kar narediš drugemu, si naredil sebi! Vsaka besed, misel dejanje vpliva na nekem nivoju na vse. Kaj  boš torej sejal…, ko veš, da vse sam požanješ.
  • Vzgoja in izobraževanje bosta dobila popolnoma nov pomen. Učiti življenja in ohranjanja otroške radosti, svobode, odkritosrčnosti, resnice, intuicije, povezanosti,…  Spodbujali bomo potenciale in različnost ljudi.
  • Uprava bo skrbela za najvišje dobro Ljudi, živali in planeta.
  • Bivalna okolja bodo v stiku z naravo in ljudje v njih bodo živeli v sozvočju in harmoniji.
  • Tekmovalnost bo prešla v Sodelovanje, Ločenost (jaz) v Povezanost (MI), Nadzor v Svobodo, Grabljenje dobrin v njihovo Deljenje, …
  • Medicina se bo povezala z alternativo in preventivo. Zdravila se bodo ohranila le tista, ki ljudem več koristijo, kot škodijo. Farmacija bo popolnoma na drugih osnovah. Večino bolezni bomo zdravili “telepatsko” in pri vzrokih bolezni, ki jih bo vedno manj dokler ne bomo popolnoma zdravi.
  • Razumeli bomo, da smo ustvarjeni v gibanju in za gibanje.

Potrebno je sprejeti odločitev, sicer še vedno korakamo po stari poti…