Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Knjiga

KNJIGA za ČLOVEKA

Smo v obdobju velikih sprememb, ko iz človeka nastaja ČLOVEK. Na tej poti, ki je polna past in slepih ulic potrebujemo vodnika in kažipot, ki mu lahko zaupamo in ki nas bo pripeljal do željenega cilja. Spremembam ne moremo uiti, lahko se odločimo, prilagodimo in gremo z njimi v nov evolucijski skok zavesti, ter izbiramo življenje, ali pa se prepustimo starim potem, vzorcem in navadam, ki nam ne bodo omogočale napredka. Slednja odločitev pomeni počasno umiranje, prva pa je blagoslov novega življenja.

Prehod ali skok bomo naredili s pomočjo naših fizičnih teles in potencialov, ki so v njih skriti. Zato je neobhodno potrebno, da se aktiviramo. Bližnjic ni in vsak mora to pot prehoditi sam v smislu da nihče drugi ne more narediti tega zate.

Pričujoča knjiga je napisana zate človek, če se želiš osvoboditi in postati ČLOVEK.

Napisana poglavja:

 

mag. Peter Černe, vizionar, karizmatični vodja, predavatelj in ozdravitelj  pomaga ljudem pri njihovem prebujanju in širjenju obzorij, pri iskanju njihovega bistva, pri ozdravitvi telesa, uma in duha. Vodi predavanja in delavnice na temo »življenja«, širi resnice in vedenja o zavesti. Je soustvarjalec nove, boljše dobe v katero prihajamo.