Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika je metoda energijskega zdravljenja. V Sloveniji je metodo razvil in uspešno uporabil zdravilec Marjan Ogorevc, njene učinke in uporabnosti pa je podrobno predstavil tudi v svojih knjigah.

Kaj je karmična diagnostika:
Karmična diagnostika uči, da naše misli, čustva in dejanja neposredno vplivajo na naše informacijsko-energijske strukture. Zdravje, značaj in usoda človeka so soodvisni in določeni s karmičnimi strukturami.

Kako karmična diagnostika deluje?
Da bi lahko razumeli mehanizem nastanka bolezni in težav, za izhodišče vzemimo dejstvo, da je človek duhovno, energijsko in telesno bitje. Skupek vseh naštetih ravni je v karmični diagnostiki poimenovano človekovo biopolje. Človekovo biopolje je informacijsko-energijska struktura, ki prežema vse, kar obstaja, je in bo obstajalo. V njem so zapisane vse informacije o posamezniku, njegovem značaju in usodi pa tudi boleznih od časa posameznikove prve inkarnacije do danes.

Kako poteka karmična diagnostika?
Svetovalec karmične diagnostike je oseba z zmožnostjo vpogleda v informacijsko-energijske strukture posameznika. Na takšen način poišče vzroke za težave, s katerimi se ljudje v življenju soočamo; bolezni, težave v odnosih, travmatični dogodki, druge oblike telesnih, čustvenih in mentalnih težav/motenj, itd. Svetovalec nas vodi skozi proces ozaveščanja vzrokov in nam omogoči, da programe, ki kvarno vplivajo na naše življenje, transformiramo v za nas in našo okolico neškodljive načine delovanja. Tako posredno deluje na informacijsko-energijsko strukturo (človekovo biopolje) in nam pomaga sedanje težave razrešiti na informacijski ravni. Z delovanjem na te strukture vplivamo ne samo na trenutne težave, temveč tudi na tiste, ki bi zaradi delovanja podzavestnih vzorcev izbruhnili v prihodnosti.

Karmično diagnostiko izvaja:

Dano Ličen se je leta 2014 vpisal v šolo za bioterapevte (usposabljanje na osnovi karmične diagnostike in več drugih metod). Svetovanja je po privoljenju vodji šole začel profesionalno opravljati že pred samim zaključkom šolanja, ki ga je uspešno sklenil v maju 2016. Sledeč klicu duše se je posvetil tudi jazz petju, slikarstvu in pisanju proze. Skozi leta ustvarjanja je bil nagrajen s številnimi priznanji.

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!