Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Gen-I uporablja terapevtske blazine I-Life Tess premium

Gen-I in dr. Robert Golob zopet orjejo ledino. Tokrat pri promociji zdravja z uvajanjem terapevtskih blazin in z vadbo na delovnem mestu.

Po 14 dnevnem preizkusnem obdobju in izvedenih meritvah učinkov terapevtske blazine I-Life TESS na zaposlene se je predsednik uprave dr. Robert Golob odločil, da jih nabavi. Ko smo jih inštalirali, jih je tudi prvi preizkusil…

 

Izjave testne ekipe, odlični rezultati (izboljšanja zdravja) že po 14 dnevni uporabi in osebne izkušnje dr. Goloba so pripomogle, da ima sedaj celotna ekipa Gen-i ja na razpolago 4 terapevtske blazine. Blazine uporabljajo med delovnim časom po razporedu, ki so si ga določili. Ugotovili so namreč, da blazina pripomore k izravnavi stresa, poveča kreativnost in nivo energije, ter tako doprinese k večji učinkovitosti zaposlenih. Seveda dviguje tudi nivo zdravja in dobrega počutja.

Več o blazini si lahko preberete tukaj.

Dr. Robert Golob je povedal:

“Med testiranjem terapevtske blazine sem se pri nekaterih vodilnih na lastne oči prepričal, da zadeva deluje. Njihovo dojemanje in razpoloženje je bilo precej boljše, ko so blazino uporabili.

Čeprav so mi nekateri zatrjevali, da blazina ne more delovati, so me rezultati meritev pred in po terapijah, njihove izjave in osebne izkušnje prepričale, da sem blazine naročil za vse tri naše Slovenske lokacije.”

Podjetje Gen-I izvaja tudi vodeno vadbo na delovnem mestu, po sistemu, ki jim ga je predlagal Center Revitalizacije. Poudarek je na razbremenitvi vratu, ramenskega obroča in križa, ter aktivaciji energij potrebnih za zbrano in efektivno delo.