Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

FitVIT – “FITNES”

Človek je rojen za gibanje. Omogočamo vam, da se boste gibali glede na vaše stanje telesa najprimerneje. Z vami je vedno inštruktor, ki skrbi, da pravilno uporabljate naprave in pravilno izvajate vaje. Na vašo željo vam lahko zagotovimo tudi osebnega trenerja ali vodeno vadbo Fitnesa.

FitVIT je individualna, prilagojena telesna vadba, kjer je v vajah vključena fizična, umska in energijska komponenta človeka z namenom maksimalnega učinka in celovitega delovanja. Naštudirane vaje omogočajo maksimalen učinek na človeka tako, da delujejo kjer je le mogoče istočasno na moč, gibčnost, elastičnost, hitrost, eksplozivnost, koordinacijo, ravnotežje, nivo energije, zavedanje, …

V vaje so vključene komponente različnih veščin, tako da delujejo optimalno.  Kompleksne vaje, ki aktivirajo veliko mišičnih skupin se izvajajo večinoma z lastno težo, prostimi utežmi, žogami, elastikami, …

Tisti, ki želite več vam priporočamo kombinacijo s CrossVIT skupinsko aerobno vadbo,  Power Yogo dinamično Fitness based Yogo, ali WakeUp programom za prerazporejanje in dvigovanje energije človeka.

Po potrebi Izvajamo pri vadbi “Terapevtski” pristop  v smislu, da z načinom vadbe in primernimi vajam odpravljemo fizične težave kot so npr.: bolečine v vratu, ramenskem obroču, napake v drži, slabo gibljivost, slabo ravnotežje, … Ukvarjamo se z rehabilitacijami po poškodbah s pomočjo vadbe in/ali v kombinaciji z alternativnimi terapijami TherapyVIT.

Klik tukaj za Urnik.

Za prijavo na vadbo nam prosim pišite na: mailto:info@c-r.si

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!