When

08 Okt    
10:00 - 17:00

Bookings

Bookings closed

Where

Center Revitalizacije
Delpinova ulica 22, Nova Gorica, Slovenija, 5000

Event Type

Nalaganje mape ....

Aura je naše energetsko polje, ki kaže stanje našega psihofizičnega telesa ali bolje rečeno od stanja avre je odvisno naše psihofizično stanje. Če imamo v avri “luknje”, se to odraža na pomanjkanju energije tistega predela telesa. Posledično lahko pride do težav na organih ali žlezah, ki se tam nahajajo.

Merimo dve stanji aure: Fizično in psihično. Fizično stanje nam pove naše dejansko počutje in naše aktualne težave. Psihično stanje pa nam sporoča naše potencialne težave, ki se lahko razvijejo in postanejo fizične, če to psihično stanje traja nekaj časa (slika spodaj).

Poleg vpogleda v celotno fizično strukturo telesa od organov do želz, stanja stresa, obremenitvene odpornosti itd, vidimo tudi stanje čaker ali energijskih centrov, ki so direktno povezane z endokrinimi žlezami: 1. češerika, 2. hipofiza, 3. ščitnica, 4. priželjc, 5. trebušna slinavka, 6. nadledvične žleze, 7. jajčniki (testisi), ki nadzirajo delovanje posameznega predela telesa (slika spodaj).

Prispevek za meritve, pogovor in izdelavo pisnega poročila s priporočili za življenje znaša 75€. Za kontrolno meritev 35€ (brez poročila).

Obvezne prijave na info@c-r.si, 041 451 821 ali izpolnite prijavo spodaj s telefonsko številko, da vas pokličemo za uro.

Bookings

Prijava na ta dogodek ni več mogoča.