Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Aktivacija, Regeneracija in Meritve na maratonu Franja 2018

Kdaj: 10.06.2018, od 8.6.-10.6.2108
Kje: BTC Ljubljana,
Kaj: ,

Dragi udeleženci maratona Franja,

Letos vam omogočamo brezplačno uporabo Športno terapevtske blazine I-Life Tess premium, ki bo pripravila vaš telesni ustroj na optimalno delovanje za tekmo, ter poskrbela za hitrejšo regeneracijo po tekmi. Blazina telo primerno energetsko pripravi na obremenitve. Povečajo se obtoki in prekrvavitke tkiv ter mišic, poveča se vsebnost kisika v krvi, dvigne se stopnja koncentracije in prisotnosti, kar omogoča boljše rezultate na tekmovanju.

Z uporabo blazine I-Life TESS premium izvedemo proces pospešene regeneracije po tekmi, kar nam pomaga k hitrejšemu okrevanju. Kisline in strupi, ki so se med tekmovanjem nakopičili v tkivih se veliko hitreje izločijo, če blazino uporabimo, kot če je ne. Posledično je telo prej pripravljeno na nove obremenitve ali novo tekmovanje. Uporaba blazine je na maratonu brezplačna. Kar nekaj športnikov in tekmovalcev že uporablja to možnost.

Več o blazini najdete TUKAJ!

 

Meritve z GDV Kamero

Po promocijskih cenah izmerite vaše energetsko psihofizično stanje. Izmerite lahko stanje vaših organov in žlez, stanje stresa, stanje aktivacije, ter komplet energetsko sliko vašega telesa. Kamera zna pokazati prave vzroke vašim težavam, ter vas lahko opozori na morebitna področja telesa, ki so v energetskem primanjkljaju ali v vnetnih stanjih. Tako se z preventivnim ukrepanjem izognemo težavi v nastajanju. Vsaka bolezen se namreč pokaže najprej na energetskem in šele nato na fizičnem.

Zanimivo bi bilo izmeriti vaše energetsko stanje pred tekmo, po tekmi in po regeneraciji na blazini. Meritve bi zelo jasno pokazale, kaj se dogaja s telesom pri obremenitvi na tekmovanju in kaj pri regeneraciji na blazini.

Več o Meritveh najdete TUKAJ!

 

Promocijske cene meritev:

– za udeležence maratona 25€ (meritev); 35€ (dve meritvi in terapija); 40€ (tri meritve in terapija)

– za ostale 50€(meritev); 60€ (dve meritvi in terapija)

Prijave na: info@c-r.si