Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

AEQ METODA ali lahkotno odpravljanje napetosti in bolečin

Kdaj: 23.11.2018, od 18-20h
Kje: Center Revitalizacije, Delpinova ulica 22,
Kaj:

Imate napetosti ali bolečine v mišicah in jih ne znate odpraviti na nežen način?

Bi radi izboljšali hojo, tek, spanje, ples, svoje vsakdanje gibanje in postali mehki ter sproščeni?

Se počutite zgrbljeni, trdi, napeti, brez energije ali pa morda ne najdete žara v sebi?

Bi radi zvišali svoj življenjski nivo energije, lahkotnost in v življenju uživali?

Če ste na katero izmed vprašanj odgovorili pritrdilno, vas toplo vabim na AEQ metodo – somatsko učenje vaj.

 

AEQ učenje somatskih vaj je varen, nežen in razumni pristop k odpravljanju napetosti in bolečine v mišicah na dolgi rok. To je edina senzorična metoda, ki CELOSTNO uči, kako sami odpravimo glavni vzrok za večino napetosti v mišicah in s tem kako posledično preprečimo bolečine v prihodnosti.

 

AEQ somatika razbije mit, da je vse skupaj neizogibna posledica let. Po uri somatskih vaj se boste počutili bistveno mlajše, višje, bolj vzravnane in sproščene. Globlje boste razumeli, zakaj pride do napetosti in kako to odpravimo z vajami in kako vzdrževati in odpraviti skozi vsakodnevno življenje. To boste dosegli z razumevanjem pravilnega gibanja in pravilne drže, ki se nam vsem dogajajo, ko se bodisi poškodujemo bodisi živimo stresno. Redno izvajanje somatskih gibov, omogoča vzdrževati močno in sproščeno telo.

Kaj vse se boste naučili skozi leto? • zakaj pride do zgrbljene drže, težkega obračanja in neučinkovitega gibanja, ter kako to odpraviti; • kako zmanjšati bolečine v hrbtu, vratu, v medenici; • kako izboljšati splošno počutje in dvigniti življenjsko energijo; • kako izboljšati samopodobo in samozavest in postati vodja svojega uma in telesa; • kako izboljšati spanje; • kako zmanjšati bolečine; • povrniti si pravilno držo po porodu in odpraviti bolečine hrbta in nog; • razumeti, zakaj je pri športu in rekreaciji izjemno pomembno povečati občutek za gibanje ter kontrolo nad gibi ter zakaj sploh izboljšati gibanje • izboljšali boste hojo in povrnili pokončno držo; • gibanje bo postalo lahkotnejše in učinkovitejše, vsakdanji stres pa vas bo težje povlekel iz simetrične sproščene pokončne drže.

 

TERMINI DELAVNIC: TRAJANJE VSAKE DELAVNICE JE 120 minut

LOKACIJA: Center revitalizacije, Nova Gorica

Ekskluzivna vrednost prve delavnice je 25 eur.

KDAJ? 23.11.2018, od 18:00 do 20:00. Sledita še dve samostojni delavnici-beri spodaj.

OBVEZNE PRIJAVE NA: matejci.sajnam@gmail.com ali na 040 303 578

 

Po prvi samostojni delavnici, kjer se boste naučili sklop vaj, bo možno nadaljevati učenje še na dveh samostojnih delavnicah: 30.11. in 7.12., od 18:00 do 20:00. Vrednost dodatnih dveh delavnic je 60 eur ali 30 eur za posamezno delavnico.  Po vsaki delavnici dobite strokovno gradivo, ki vam omogoča samostojno izvajanje vaj doma in tritedensko podporo z nasveti preko elektronske pošte.

 

DELAVNICE VODI: prof. Matejči Šajnam Učiteljica somatskih gibov AEQ metode, ki metodo uspešno poučuje na Krasu in na Obali že 3 leta

Kaj je AEQ metoda

MNENJE UČITELJ

Več o AEQ metodi si lahko preberete na: www.aeq.si