Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Diagnostika z GDV ali Kirlianovo kamero

DIAGNOZA ENERGETSKEGA POLJA ČLOVEKA – sedaj tudi pri nas

Vas zanima, v kakšnem psihofizičnem stanju zares ste? Kje v telesu se vam ustvarjajo energetske blokade, ki vam posledično povzročajo zdravstvene težave? Vse to in več zmore naprava imenovana GDV, ki meri energetsko polje človeka ali auro – najbolj občutljiv odraz fizičnega, čustvenega in duhovneha stanja posameznika.

 

Slika 1.: energetsko polje zdravega šloveka, ki nima fizičnih težav, ni pod stresom in je dobre volje.

 

Slika 2.: energetsko polje navidezno zdravega človeka. Označena mesta kažejo na področja, ki potrebujejo našo pozornost.

Konstanin Korotkov, profesor na zvezni univerzi za tehnologijo, optiko in mehaniko v ruskem St. Petersburgu je ustvaril napravo, ki jo je poimenoval GDV (Gas Discharge Visualisation) in temelji na starem kitajskem energetskem sistemu. Meri bio-energijo, ki jo oddajajo vsi živi organizmi. Ta tehnologija sicer ni nova, bila je ustvarjena že velikokrat skozi različna sredstva. Pri tem se uporablja majhen električni tok, ki je povezan s prstom in potrebuje manj kot milisekundo, da pošlje signale. Naša telesa se na električne impulze naravno odzovejo z oblakom elektronov, sestavljenim iz svetlobnih fotonov. To svetlobo lahko ujamemo z optično CCD kamero in prenesemo na računalnik, ki projektira obliko telesa in avričine oblake okrog njega, ki prikazujejo čakre.

Pri Kirlianovi GDV kameri ne gre več za klasično slikanje avre, pač pa temelji na računalniški tehniki, ki zazna avro vsakega prsta posebej, na njihovi osnovi pa po načelih holizma računalniško izriše avro celega telesa. Kirlianovo GDV kamero za slikanje avre v Rusiji uporabljajo tudi kot diagnostično sredstvo, saj so nedvomno znanstveno dokazali, da se v avričnem energijskem polju človeka pojavi energijska deformacija prej (ponavadi 2-3 mesece v naprej), kot pa se odrazi na fizičnem telesu, in da je naše zdravje odvisno od našega razmišljanja in čustvovanja. Kot zanimivost povejmo, da je pri človeku, obolelem za rakom, Kirlianova GDV kamera zaznala identično avrično deformacijo kot pri človeku, ki raka sicer (še) nima, a o njem veliko razmišlja in se ga boji.

Diagnostika traja 30 – 45 min. GDV kamera z 98% točnostjo pokaže stanje organizma, tako fizično, mentalno kot psihično. Na podlagi rezultatov lažje ugotovimo izvor zdravstvenih težav posameznika in temu prilagodimo ustrezno terapijo.

GDV naprava je certificirana kot medicinski pripomoček v Rusiji in Evropi.

Več o tem najdete Tukaj ….

 

Diagnostiko izvaja:

Urška Loncnar

Terapevtka energetske psihologije in aromaterapije

Zadnjih deset let se aktivno ukvarja z zdravim življenskim slogom in celostnim pristopom k zdravljenju človeka. Z individualnim pristopom pomaga strankam najti pravo pot k zdravju in kvalitetnemu življenju.

2004 je magistrirala iz Public Relations and Professional Communication na LaSalle Universitiy Philladelphia, USA. 2008 je dokončala študij Aromaterapije, holistične masaže in osnove TKM na Inštitutu za aromaterapijo v Pragi, 2009 študij Energetske psihologije in EFT na Inštitutu energetske psihologije Z. Katayama v Pragi. Trenutno študira Naturopatijo v School of Natural Medicine, UK.