Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781

CoVIT – Revitalizacija podjetij

Tako kot Zemlja in človek, so tudi podjetja, podjetniki in podjetništvo podvrženi procesu transformacije. Nove energije, ki prihajajo na Zemljo “silijo” podjetnike, da začnejo delovati drugače, kot so bili navajeni in kot so se učili na faksih in šolah. Stari načini poslovanja so namreč v zatonu  in z njimi bodo šla podjetja in podjetniki, ki ne bodo razumeli, da je potrebno iti v korak s tokom in spremembo. Prazno govorjenje, da mi delamo za dobrobit vseh vpletenih, ki ni usklajeno z dejanskimi “skritimi nameni” podjetnikom ne bo pomagalo. Vesolju ni nič skrito.

PODJETNIKI»PRIHODNOSTI« – Novodobni podjetniki delajo s srcem in skrbijo za skupno dobro. Ne izkoriščajo, manipulirajo, nadzirajo, lažejo, slepomišijo, nategujejo… Njihovo osnovno vodilo ni maksimizacija dobička, temveč maksimizacija zadovoljstva zaposlenih in strank, radi delijo ustvarjeno, ne izkoriščajo narave, posameznikov in družbe zaradi lastnih okoriščanj in interesov. Vse to so prerasli in zato bodo imeli možnost, da peljejo podjetja v novo dobo, ki prihaja. Zagotovo vam lahko pomagamo….podjetnikom, podjetjem, … pri transformaciji na nov poslovni model… ki nam bo omogočal nadaljevati “poslovanje” v novi dobi…

POSLOVNI MODEL »PRIHODNOSTI« Klasični pristopi poslovanja in vodenja podjetja, katere smo se učili na Univerzah in faksih umirajo. Vztrajanje na starem dolgoročno  ne bo prineslo želenih rezultatov ne glede na napor, ki ga bomo vložili. Sprememba poslovnega modela je nujna! Procesa ni mogoče več zaustaviti… Um je čudovito orodje – ker pa je prevzel vlogo gospodarja nam ne dovoli iz starih tirnic. Zberimo pogum in odločnost, ter se odločimo za novo pot… Tu Smo, da vam pomagamo.

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!