Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

CoVIT – Revitalizacija podjetij

Tako kot Zemlja in človek, so tudi podjetja, podjetniki in podjetništvo podvrženi procesu transformacije. Nove energije, ki prihajajo na Zemljo “silijo” podjetnike, da začnejo delovati drugače, kot so bili navajeni in kot so se učili na faksih in šolah. Silijo nas, da spremenimo način mišljenja, zaznave in delovanja, da dvignemo zaupanje in usmerimo energije v tukaj in sedaj, v nas in v naša podjetja. Okoliščine nam le kažejo naše notranje stanje in so potrebna ogledala za uvid resnice in za možnost spremembe.

Obenem smo v obdobju priprav na obvladovanej pritiskov prostora in časa. Ko nas ti pritiski obvladajo izgubljamo svobodo, postajamo nemirni in v vedno večjem stresu. Posledično to vodi v bolezen ali izgubo. Pomembno je razumevanje in pravilna naravnanost, ki nam omogoča, da je časa vedno dovolj in da je vse pravočasno opravljeno.

PODJETNIKI»PRIHODNOSTI« – Novodobni podjetniki delajo s srcem in skrbijo za skupno dobro. Njihovo osnovno vodilo ni le maksimizacija dobička, temveč maksimizacija zadovoljstva zaposlenih in strank, radi delijo ustvarjeno, ne izkoriščajo narave, posameznikov in družbe zaradi lastnih interesov. Vse to so prerasli. Za vas, ki čutite, da je potrebno nekaj spremeniti, ker po starem noče iti več kot bi moralo. Vi, ki se zavedate, da je potrebno pričeti najprej pri sebi, čeprav gre za podjetje. Vi, ki veste, da je podjetje “živa stvar”, ki potrebuje podporo ste dobrodošli da vam pomagamo pri transformaciji na nov poslovni model.

POSLOVNI MODEL »PRIHODNOSTI« Klasični pristopi poslovanja in vodenja podjetja, ko se bojuješ s konkurenco, časom, okoliščinami in ti je edino in glavno vodilo premagati nekoga, da lahko ti uspeš so mimo. Vsi sistemi nadzora in kontrole, ki so zadnje desetletje tako napredovali in se razrasli v melagomanske gmote, ki na koncu obvladujejo tiste, kateri so jih vpeljali ne vodijo nikamor. Podjetja in podjetniki naj si zopet pridobijo potrebno svobodo in zaupanje v sile, ki vse skupaj uravnavajo. Energije nas usmerijo v notranje občutke, ki pripeljejo z minimalnim naporom do željenih rezultatov. Vse “na nož” in borbo usmerjene ideje in delovanja so odraz strahu in nezaupanja, ki nas pehajo v trpljenje, da bi spregledali in se spremenili. Vztrajanje na starem dolgoročno  ne bo prineslo želenih rezultatov ne glede na napor, ki ga bomo vložili. Sprememba poslovnega modela je nujna. Um je čudovito orodje – ker pa je prevzel vlogo gospodarja nam ne dovoli iz starih tirnic. Če potrebujete podporo ste dobrodošli..

Če se želite prijaviti na obvestila kliknite tukaj!