Dogodki
Obvestila
Kontakt

mag. Peter Černe /direktor
e-mail: peter@c-r.si
mobi: 00386 41 320 127
____________________
Jani Černe /inštruktor
e-mail: jani@c-r.si
mobi: 00386 41 268 781
____________________
Vlasta Černe
e-mail: vlasta@c-r.si
mobi: 00386 41 451 821

Borilna veščina – Martial arts systematics

Martial Arts Systematics je borilna veščina in samoobramba, obrambni koncept s ciljem specializacije.

Za razliko od večine borilnih veščin, ki so za učenje lahko zelo zamudne, se Martial Arts Systematics kot samoobramba lahko nauči v relativno kratkem času.

Seveda se pri tem ne konča, saj Martial Arts Systematics omogoča neprestano izpopolnjevanje tako fizičnih, kot psihičnih sposobnosti, kar dopolnjuje tudi trening z različnimi orožji (kratka palica, dolga palica, tonfa,…).

Edinstven zaradi preprostosti in neposrednosti, se ta pristop kaže v učinkovitosti, funkcionalnosti in realnosti. Martial Arts Systematics dela na ekonomiji gibov, sofisticirani telesni mehaniki in natančnosti v gibanju. Vsakdo je lahko sposoben izvesti ta koncept kot del svoje naravne gibljivosti in moči, ter se obenem v teh gibih udobno počutiti.

Pomemben vidik je, da s treningom Martial Arts Systematics posameznik deluje v gibanju s katerim prispeva k svojemu splošnemu dobremu počutju: fizičnemu, mentalnemu in psihičnemu.

BREZ OROŽJA
Za Martial Arts Systematics brez orožja so skriti različni koncepti klasičnih in sodobnih borilnih veščin.
Ti temeljijo na edinstvenih tehnikah treninga in sodobnem znanju o teoriji usposabljanja in gibalnih znanostih.

Z OROŽJEM
Na treningu Martial Arts Systematics pridobite sposobnost, da se uspešno branite in napadate z enoročnim ali dvoročnim orožjem, kot tudi s vsakodnevnimi predmeti (ključ, jakna, dežnik,…).
V boju z orožjem je cilj zaščititi sebe in druge. Martial Arts Systematics ponuja koncept, ki ga lahko uporabimo za vse možne vrste orožja z rezili ali brez, z različnimi težami in dolžinami. To je idealno dopolnilo borilne veščine.

Trening vključuje obrambo in napad na vseh distancah, drile in koordinacijske vaje, trening reakcij in senzibilnosti ter aplikacije. V sklopu treninga se izvaja tudi vadba za moč in vzdržljivost.

Inštruktorja:

  • Matic
  • Matjaž